Tanácsadás

Teljes test energiakezelés

60-90 perc kezelés

Mi az a Teljes test energiakezelés?

A látható és láthatatlan világban, minden energiából áll, amely szüntelenül mozog, kering. Testünkben és az egész Világegyetemben jelen van.

Ez a mindenhol jelenlevő energia, maga az életerő, ami életben tart minket. Folyamatosan és ösztönösen vesszük magunkhoz, a Nap és a Föld energiájának befogadásával és átalakításával, lélegzet formájában.

Az élet fenntartásához a szervezetnek életenergiára van szüksége. Az energia-gyógyítás ősi tudomány, mely az egész fizikai test gyógyítását az életenergia segítségével éri el.

Hogy működik a Teljes test energiakezelés?

Energiaközpontjainkon, vagyis a csakráinkon keresztül jut a testünkbe, ahol finom rezgésekké alakul át, majd a testet behálózó, szabad szemmel nem látható energiavezetékeken, a meridiánokon keresztül áramlik tovább, melyek az idegeknél és ereknél sokkal sűrűbben szövik át testünk minden pontját. Ezt a megfigyelést használják fel minden olyan gyógymódban, melyben az energiaáramlást harmonizálják.

Az energiakezeléssel beindítjuk a szervezet energiarendszerét, ezzel együtt az öngyógyító folyamatokat. Ha elzáródások vannak a test energia áramlásában, a kezelés hatására kioldódik, ahol hiány van, ott kiegyenlítődik. Mindig az egész testet kezeljük, fejbúbtól a talpig, elölről és hátulról, így nagyobb eséllyel indulnak be az öngyógyító folyamatok.
Egy vagy több csakra alacsony, vagy túlzott működése blokként jelentkezik az energia áramlásában, amely idővel testi betegségként jelenik meg. Az energia kezelés során, nem érintjük a testet, csak a területek fölé helyezve kezünket, adjuk át a tisztító-gyógyító energiát.

Miben segít a Teljes test energiakezelés?

Életfolyamatainkat javítja
Támogatja a személyiségfejlődést
Támogatja a személyiségfejlődést
Emeli a rezgés szintünk
Enyhíti a fájdalmat
Gyorsítja a szervezet regenerálódó képességét, a gyógyulási folyamatokat
Feloldja a negatív érzéseket - gyűlölet, harag, méreg, félelem, stb.
Segít a depresszió megszüntetésében
Megkönnyíti a fizikai, és pszichikai hatások elviselését
Előnyösen befolyásolja az emberi viszonyokat és kapcsolatrendszereket
Előnyösen befolyásolja az emberi viszonyokat és kapcsolatrendszereket
Lehetővé teszi, hogy általa az ember rálépjen az önismeret útjára
Miközben kellemes környezetben pihensz, relaxálsz, a tested-lelked gyógyul. Mindez, ruhában történik, célszerű kényelmes viseletben jönni.
A kezelés kb. 45-60 perc.
A teljes test energiakezelés ára: 11 ezer Ft / alkalom

Ha beindítanád a szervezeted energia rendszerét és öngyógyító mechanizmusait, akkor keress meg elérhetőségeimen, vagy küldj nekem üzenetet a weboldalon keresztül.

KAPCSOLAT

Hírlevél feliratkozás

Az általam alkalmazott módszerek, technikák, nem helyettesítik az orvosi diagnózist, gyógyszeres kezelést, ellátást, sem a pszichoterápiát. Nem vagyok orvos, pszichiáter vagy pszichológus. Nem gyógyítok, nem ígérek gyógyulást, de a legtöbb esetben megváltozik kliensem élete az általam használt technikák alkalmazásától.
© Copyright Hegyi Erika 2024 

Design & Sitebuild by Nikolett Gados

pencilmap-markersmartphone linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram