Tanácsadás

Tanácsadás

1-1,5 óra konzultáció

A Tanácsadásról...

Amikor először voltam segítőnél, előtte megnéztem, milyen módszerekkel dolgozik, de nem tudtam eldönteni, hogy nekem melyik lenne a legmegfelelőbb. Aztán rájöttem, hogy nem is nekem kell...

Ha tanácstalan vagy, hogy melyik módszerem válaszd, elárulom, nem kell tudnod.

Amikor megkeresel engem telefonon vagy bármelyik elérhetőségemen, kikérdezlek röviden, hogy miben kéred a segítségemet, mit szeretnél megoldani, miben vagy elakadva. Ezek alapján eldöntöm, hogy melyik, a számodra legmegfelelőbb technikát alkalmazzam, amelyik a leghatékonyabb, a megoldás szempontjából.

Legtöbbször kombinálva használom őket, kiegészítve ThetaHealinggel és tarot kártyával. Ez utóbbi két technikát önállóan nem használom, csak integrálva.
Hegyi Erika

Mikor gyere Tanácsadásra?

Tanácsadást akkor végzek, ha már túl vagyunk valamelyik technikával egy elemzésen, konzultáción, és:

szeretnéd újra átbeszélni korábbi elemzéseimet,
merültek fel benned új kérdések, amire szeretnél választ kapni,
választás, új helyzet elé sodort az élet és látni szeretnéd a lehetőségeidet.
A tanácsadás ára: 8.000 - 15.000 Ft.

Ha úgy érzed, Neked is van olyan életterületed, ahol elakadásod, problémád van, vagy csak ráférne egy tisztítás, keress elérhetőségeimen, vagy küldj nekem üzenetet a weboldalon keresztül.

KAPCSOLAT

Hírlevél feliratkozás

Az általam alkalmazott módszerek, technikák, nem helyettesítik az orvosi diagnózist, gyógyszeres kezelést, ellátást, sem a pszichoterápiát. Nem vagyok orvos, pszichiáter vagy pszichológus. Nem gyógyítok, nem ígérek gyógyulást, de a legtöbb esetben megváltozik kliensem élete az általam használt technikák alkalmazásától.
© Copyright Hegyi Erika 2024 

Design & Sitebuild by Nikolett Gados

pencilmap-markersmartphone linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram