Tanácsadás

Access Bars kezelés

45-90 perc kezelés

Mi az Access Bars?

Az emberek nagyon hosszú ideje gondolataik, érzéseik és érzelmeik sokaságából teremtették meg a maguk valóságát és ezekkel azonosították magukat.

Így, azonban beszűkítették a látóterüket, fix nézőpontokat hoztak létre, amikhez ragaszkodtak, beszorítva magukat egy picinyke világba. Saját maguk által készítettek falakat, amin nem látnak túl. Megfosztották magukat a végtelen lehetőségektől, amik a szűk valóságukon kívül várják.

Az Access Bars egy olyan energia kezelés, amely segíti a beszűkült világunkat kiterjeszteni, a régi berögződéseket megváltoztatni, olyan kapukat nyit meg, amelyről tudomásunk sem volt, hogy létezik.

Hogy működik az Access Bars?

Az Access Bars kezelések alkalmával, ezeket a beszűkített életterületeket oldjuk fel a fejen található 32 pont finom érintéseivel.

Ezekben a pontokban tároltad el az összes gondolatodat, hiedelmedet, megfontolásodat, érzelmedet és hozzáállásodat, amiket bármely életedben fontosnak tartottál.

Amikor ezeket a pontokat érintem olyan, mintha egy törlés gombot nyomnék a számítógépen. Így tisztulnak ki viselkedés minták, hitrendszerek, nézőpontok, amik akadályoznak abban, hogy túl láss a falaidon. Megtanulsz befogadni, teret engedve a tudatosságnak, más nézőpontokat választva.

Kinek ajánlott az Access Bars?

Kisgyerekektől egészen a földi lét elhagyásáig, bárkinek.

A Bars kezelés minden életterületeden változást hoz: kapcsolatok, pénz, egészség, kreativitás, nyugalom, kommunikáció, önelfogadás, éberség, kontroll stb.

Növeli a belső nyugalmat, a fizikai és szellemi aktivitást, életenergiát, relaxál, pihentet, miközben kitisztít beragadt, nem működő dolgokat belőled és beindítja az öngyógyító folyamatokat.
Egy kezelés 45-60 perc.
Befektetés ÖN-MAG-adba: 
12 ezer Ft / alkalom

Ha szeretnéd kitörölni a nem működő programjaidat és újra programozni a különböző életterületeidet, biztonságos környezetben várlak szeretettel. 
Keress meg elérhetőségeimen, vagy küldj nekem üzenetet a weboldalon keresztül.

KAPCSOLAT

Hírlevél feliratkozás

Az általam alkalmazott módszerek, technikák, nem helyettesítik az orvosi diagnózist, gyógyszeres kezelést, ellátást, sem a pszichoterápiát. Nem vagyok orvos, pszichiáter vagy pszichológus. Nem gyógyítok, nem ígérek gyógyulást, de a legtöbb esetben megváltozik kliensem élete az általam használt technikák alkalmazásától.
© Copyright Hegyi Erika 2024 

Design & Sitebuild by Nikolett Gados

pencilmap-markersmartphone linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram