Tanácsadás

Kronobiológia

Elemzés, majd 1-1,5 óra konzultáció

Mi az a kronobiológia?

Egy olyan pszichoenergetikai módszer, amelynek megszületése az 1700-as évekre vezethető vissza. Először a növényeken figyeltek meg 24 órás ritmikus mozgást. Az 1980-as évektől, szovjet kutatók fejlesztették ki ezt a módszert, kidolgozva a természeti tipológia módszerét. Miszerint születésünk napjától számítva, fizikai szinten 23, érzelmi szinten 28 és szellemi szinten 33 napos ciklus figyelhető meg, melyből az adott napra kiszámíthatóak a terhelhetőségi értékek.

Az ember a születése pillanatában a Föld aznapi energiáinak hatását veszi fel, valamit a szülők továbbadott génjeit is. Így igazából három szülőnk van, ami meghatározza adottságainkat egész életünkre.

Fizikai, érzelmi és szellemi terhelhetőségével, ezen belül pedig a csakrák működésével foglalkozunk.

Képet kaphatunk arról, hogy ki, miért olyan, amilyen, miért viselkedik, cselekszik, gondolkodik, úgy, ahogy. Ezenkívül egészségi állapotunk megfelelő működésére is rá tud mutatni.
Kronobiológia

Kinek ajánlott a kronobiológia?

Egész testre, szervezetre ad útmutatást, hogy kellene működnünk. Segít megérteni, hogy működik az egyén. Ezzel a módszerrel jobban megértheted párod, gyereked, szüleid, kollégáid stb. viselkedését, de saját magad is jobban megismerheted.

Teljes, átfogó képet ad az egyén terhelhetőségéről fizikai, érzelmi és szellemi szinten.

Annyira fantasztikus iránymutató módszer, hogy már az iskolába induló, vagy az éppen megszületett gyermek esetében is érdemes megnézni, hogy jobban megértsük, miben tudjuk segíteni, mire kell odafigyelni, mik az erősségei.

Nagy segítség lehet pályaválasztás előtt vagy munkahellyel való problémák esetén is. Például:

apuka olimpiai bajnokot szeretne nevelni a gyerekből, de a gyerek állandóan lesérül, vagy nem tud akkora teljesítményt nyújtani, hogy ez meg tudjon valósulni.
A gyermek nem tudja nyugodtan végig ülni az iskolai tanórát.
A gyermeknek tanulási problémája van.
Bizonyos ételek fogyasztása esetén diszkomfort érzet alakul ki, vagy nagyon fáradtnak érezzük magunkat, leterheltnek.
A párok elbeszélnek egymás mellett, nem értik, hogy a másik miről beszél.
Túl sok vagy túl kevés alvás meg nem értése.
Az állandóan pihenő társ esete, amikor nem értjük, hogy munka közben miért kell a másiknak állandóan pihenni
Betegségek, tünetek
Elakadások
Rengeteg példát sorolhatnék még...

Hogy működik a kronobiológia?

Ahhoz, hogy bárkiről teljes működési képet kapjunk, nem kell más hozzá, csak születési dátumok. Ezekből fogom kiszámolni és elemezni, az egyén területenkénti terhelhetőségét, pszichoenergetikáját és adottságait.
Az elemzés után, egy előre egyeztetett időpontban átbeszéljük, ami 1 – 1,5 óra hosszú.
Az elemzés és konzultáició ára: 8.000 - 15.000 Ft

Ha felkeltettem érdeklődésed és Neked is segíthetek, vagy csak kérdésed van, keress elérhetőségeimen, vagy küldj nekem üzenetet a weboldalon keresztül.

KAPCSOLAT

Hírlevél feliratkozás

Az általam alkalmazott módszerek, technikák, nem helyettesítik az orvosi diagnózist, gyógyszeres kezelést, ellátást, sem a pszichoterápiát. Nem vagyok orvos, pszichiáter vagy pszichológus. Nem gyógyítok, nem ígérek gyógyulást, de a legtöbb esetben megváltozik kliensem élete az általam használt technikák alkalmazásától.
© Copyright Hegyi Erika 2024 

Design & Sitebuild by Nikolett Gados

pencilmap-markersmartphone linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram