Tanácsadás

Ingás sorstisztítás

Elemzés, majd 1-1,5 óra konzultáció

Mi az az Ingás sorstisztítás?

Inga segítségével kapcsolatot teremthetünk a felsőbb világok segítőivel. Általában a saját Felsőbb Énünkkel dolgozunk, Ő vezet minket végig a tisztításon, kapcsolatot teremtve a többi segítővel, mint pl. Angyalok, Szentlelkek, Vezetők, Mesterek, Magasabb rendű tudat Fényenergiák, stb...

Mindig a felsőbb Énünk választja ki a legmegfelelőbb segítőt, aki a legmagasabb lélektudatossági szinten és a leghatékonyabban tud segíteni, tisztítani az elakadásunkban.

Azonban vannak olyan testtelen energiák is, amelyektől meg kell tisztítani magunkat, környezetünket. Erre is nagyon hatékony módszer az ingázás.
Ingás sorstisztítás

Kinek ajánlott az Ingás sorstisztítás?

Azoknak ajánlom, akiknek valamilyen elakadásuk van az életben. Például:

Párkapcsolat,
Munka, munkahely,
Egészség,
Jogi problémák,
Pénzügyek,
Sorstani, átvett problémák, terhek,
de más életterületek tisztítására is kiválóan alkalmas ez a módszer.

Hogy működik az Ingás sorstisztítás?

Először személyesen vagy online feltárjuk a problémát, ezt követően személyesen, vagy videóhívásban tisztítjuk azt. 

A probléma nem minden esetben oldódik meg elsőre, lehet, hogy először csak a külső, legfrissebb “lerakódásokat” tudjuk tisztítani. Úgy bontogatjuk, mint ahogy a hagymát, rétegről rétegre, míg eljutunk a legbelső, legrégebbi, úgynevezett gyökérproblémához. 

Nagyon hatékony módszer, szeretettel várom a megkeresésed, ha szükségét érzed.
A konzultáició és a tisztítás ára: 8.000 - 15.000 Ft

Ha úgy érzed, Neked is van olyan életterületed, ahol elakadásod, problémád van, vagy csak ráférne egy tisztítás, keress elérhetőségeimen, vagy küldj nekem üzenetet a weboldalon keresztül.

KAPCSOLAT

Hírlevél feliratkozás

Az általam alkalmazott módszerek, technikák, nem helyettesítik az orvosi diagnózist, gyógyszeres kezelést, ellátást, sem a pszichoterápiát. Nem vagyok orvos, pszichiáter vagy pszichológus. Nem gyógyítok, nem ígérek gyógyulást, de a legtöbb esetben megváltozik kliensem élete az általam használt technikák alkalmazásától.
© Copyright Hegyi Erika 2024 

Design & Sitebuild by Nikolett Gados

pencilmap-markersmartphone linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram