Tanácsadás

Kapcsolati elemzés

Elemzés, majd 1,5-2 óra konzultáció

Mi az a Kapcsolati elemzés?

A kapcsolati elemzés alapja, a kronobiológia. A módszer azt mutatja meg, hogy az emberek hogyan hatnak egymásra energetikailag. Rávilágít, hogy két ember között testi, érzelmi és szellemi szinten milyen összeegyeztethetőség van.

Megérthetjük, hogy miért vonz vagy taszít, idegesít valaki. Ránézhetünk régi és új kapcsolatokra, de akár a gyerekünkkel való összeegyeztethetőségre is.
Családállítás

Kinek ajánlott a Kapcsolati elemzés?

Mindenkinek ajánlom, aki kronobiológiai elemzést kér, ugyanis nem csak azt tudhatjuk meg, hogy ki milyen adottságokkal rendelkezik, hanem azt is, hogy ezek hogy illenek össze egy másik egyénnel.

Itt kaphatunk képet kapcsolatainkról, jobban megérthetjük, hogyan hatunk egymásra energetikailag, a különböző területeken.

Például:

Állandó konfliktusok,
Nem tudok kijönni a gyerekemmel, párommal, szüleimmel, kollégákkal, stb.,
Az egyik gyerekem közelebb érzem magamhoz,
Első látásra azt éreztem, mintha ismerném,
Szeretném megtudni, milyen jövője van a kapcsolatunknak,
Szakítottunk, de nem tudom/tudjuk elengedni egymást,
Egyformán gondolkodunk, ugyanazokat szeretjük csinálni,
Megfulladok ebben a kapcsolatban,
de rengeteg kapcsolati példát írhatnék. Mindenkinek vannak ilyen jellegű problémái, kérdései.

Hogy működik a Kapcsolati elemzés?

Mindenképpen szükség van kapcsolatban szereplő egyének születési dátumára.

Ezután a kronobiológia segítségével kiszámolom mindenki adottságait, jellemzőit és ezek alapján megnézem az összeegyeztethetőséget.

Kérhetsz rövid, csak magára az adott kapcsolatra néző elemzést, ami körülbelül 1 óra hosszú átbeszélést jelent, de kérheted a Kapcsolati elemzést teljes kronobiológiai elemzéssel együtt is, ez 1,5-2 óra beszélgetés, előre egyeztetett időpontban.

Az elemzés és a konzultáició ára: 8.000 - 15.000 Ft.

Ha szeretnéd megérteni, hogy miért vonz, vagy taszít, idegesít valaki, hogy miért jössz ki valakivel jól, mással pedig sehogy sem, vagy csak ránéznél egy kapcsolatodra, keress meg elérhetőségeimen, vagy küldj nekem üzenetet a weboldalon keresztül.

KAPCSOLAT

Hírlevél feliratkozás

Az általam alkalmazott módszerek, technikák, nem helyettesítik az orvosi diagnózist, gyógyszeres kezelést, ellátást, sem a pszichoterápiát. Nem vagyok orvos, pszichiáter vagy pszichológus. Nem gyógyítok, nem ígérek gyógyulást, de a legtöbb esetben megváltozik kliensem élete az általam használt technikák alkalmazásától.
© Copyright Hegyi Erika 2024 

Design & Sitebuild by Nikolett Gados

pencilmap-markersmartphone linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram