Tanácsadás

Életforgatókönyv

Elemzés, majd 1-1,5 óra konzultáció

Mi az az Életforgatókönyv?

Az életforgatókönyv egy olyan, születési dátummal dolgozó keret módszer, amely megmutatja, mit vállaltunk ebben az életben, mikor mire lesz nagy vonalakban lehetőség. Az viszont rajtunk múlik, hogy kihozzuk-e belőle a lehető legtöbbet, vagy szembe megyünk vele.

Életünk minden fontos eseményének van dátuma. Ilyen a születés és a halál időpontja, egy házasságkötés, abortusz, baleset, költözés időpontja.

Vannak olyan életeseményeink, melyeknek megválaszthatjuk az időpontját. Például a házasságkötés, vállalkozás elindítása, vagy ingatlan vásárlás.

Viszont, nem mindenbe van beleszólásunk és ne is akarjuk irányítani. Ilyen például egy gyermek megszületésének időpontja. A legjobb az, ha születendő lélek maga dönti el, hogy milyen feladatot választ, tartsuk tiszteletben a döntését.

A módszer megmutatja, hogy egy adott esemény milyen lehetőséget hordoz magában, mi a feladat, mit lehet belőle tanulni. Ezáltal megértheted az életben átélt nehézségeket, akadályokat.
Életforgatókönyv

Kinek ajánlott az Életforgatókönyv elemzés?

Azoknak ajánlom, akik szeretnék tudni, hogy mi az erre az életre vállalt sorsfeladata és ehhez milyen sérüléseket és lehetőségeket kapott

Az életfeladat teljesítéséhez kapunk több sors szakaszt és szemeszter éveket (születésnaptól születésnapig tart). Ezek kisebb részekre bontják a nagy sorsfeladatot, így segítenek, hogy teljesíteni tudjuk azt.

Hogy működik az Életforgatókönyv elemzés?

Születési dátumból számolom ki azt a számot, ami az életfeladatot adja. Ez az úgynevezett lélekkód. Majd ebből állítom fel, a Te személyes életforgatókönyved.

Sokszor ösztönösen választunk ki egy időpontot, vagy az élet alakítja. Ezeket érdemes megnézni, hogy milyen üzenettel bírnak.

Nem az a cél, hogy minden fontos esemény dátumát előre meghatározzuk, de ez a módszer lehetőséget ad arra, hogy csökkentsünk az esetleges nehézségeken.
Az elemzés után, egy előre egyeztetett időpontban átbeszéljük, ami 1 – 1,5 óra hosszú. A konzultáció történhet személyesen, vagy online.
Az elemzés és konzultáició ára: 8.000 - 15.000 Ft.

Ha szeretnéd tudni, milyen feladatot vállaltál erre az életre és hogyan teljesítheted, vagy elakadást tapasztalsz, keress elérhetőségeimen, vagy küldj nekem üzenetet a weboldalon keresztül.

KAPCSOLAT

Hírlevél feliratkozás

Az általam alkalmazott módszerek, technikák, nem helyettesítik az orvosi diagnózist, gyógyszeres kezelést, ellátást, sem a pszichoterápiát. Nem vagyok orvos, pszichiáter vagy pszichológus. Nem gyógyítok, nem ígérek gyógyulást, de a legtöbb esetben megváltozik kliensem élete az általam használt technikák alkalmazásától.
© Copyright Hegyi Erika 2024 

Design & Sitebuild by Nikolett Gados

pencilmap-markersmartphone linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram