2021.06.11.

Ingás sorstisztítás magamnak

Nagyon szeretek az ingával tisztítani. Egy segítő, mentor magán is dolgozik. 

Bevallom őszintén, hogy annyira elnyelt a munka, hogy több mint egy évig szinte alig foglalkoztam magammal. Meg is lett az eredménye. Testi, lelki betegség. Kényszerpihenőre tett az élet és annyira mélyre kerültem, hogy kénytelen voltam magammal kezdeni valamit. 

Minden nap elővettem az ingámat, volt, hogy többször is és elkezdtem az öntisztítást. Volt, hogy konkrét témára tisztítottam, de sokszor hagytam, hogy az inga vezessen az aznapi munkában. 

A problémáink gyökere sokszor nagyon mélyen, belül van, és az évek alatt sok-sok réteg rakódott még rá. Úgy képzeld el, mint a hagymát. Tisztítás során, először a legfelső, legfrissebb sérüléseket tudjuk leszedni, folyamatosan haladva a legrégebbi, fő ok felé, míg el nem érjük azt. Ezért nem mindig lehet a problémát egy alkalommal kitisztítani, megváltoztatni. 

Amikor hagyom, hogy az aznapi tisztítást az inga mutassa meg, akkor biztos vagyok benne, hogy azt fogja oldani, amire épp szükségem van ahhoz, hogy tovább tudjak lépni, vagy hozzáférjek egy másik, fontos réteghez. Ilyenkor azt érzem, hogy ma nem tudok konkrét okot mondani, de tisztítanom kell. Rábízom magam a megérzésemre és az ingára. 

Az önmunka egy folyamat. Sok év alatt lerakódott, vagy átvett, előző életekből hozott problémák, hitrendszerek, nem fognak egy alkalomtól eltűnni. Ugyanígy a betegségek sem. Bár, orvos nem vagyok, nem gyógyítok, de hozzá tudok járulni ahhoz, hogy a betegséggel összefüggő lelki okok oldódjanak, kiegészítve ezzel az orvosi kezelést. 

A tisztítás során a Felsőbb Énnel dolgozunk, de segítenek az Őrangyalok, Fényenergiák, Mesterek, Szentlelkek stb. Előfordul a tisztulás, fejlődés során, hogy valamelyiket le kell cserélni, mert az új tudatállapotunkban már nem tud minket hatékonyan támogatni. Ezt az inga szokta mutatni. 

A betegségem alatt volt, hogy hetente kétszer is kellett Felsőbb Ént cserélnem. Van, amikor elég csak tisztítani őket, hogy a leghatékonyabb munkát tudják végezni a mi érdekünkben. 

Nagyon fontos, hogy csak annak tudok segíteni, aki AKARJA a változást. Én akartam. Eleinte nem sok mindent tapasztaltam, de tudtam, hogy az apró lépésekből lesz az emelkedés. Kitartóan csináltam és egy idő után jöttek az eredmények. Eltűntek félelmek, éreztem, hogy a lelkem kezd magához térni. A pokol legmélyebb bugyrából hoztam vissza. Hosszú munka során megoldódott egy egymást mérgező kapcsolat is, ahol már semmi remény nem látszott az emberi kommunikációra sem. Ez nagy akadálya volt a gyógyulásomnak. 

Nagyon sok területen tud az inga segíteni. Anyagiak, munka, kapcsolatok, elakadások, hitrendszerek stb. Ha készen állsz a változtatásra és a változásra, segítek Neked is. Keress bizalommal, és megköszönöm, ha megtisztelsz vele. 

Ha szeretnél értesülni a legújabb írásaimról, iratkozz fel hírlevélre a cikk alatt.

Szeretettel várlak Facebook oldalamon is, ahol még több érdekességet találsz. 

Hírlevél feliratkozás

Az általam alkalmazott módszerek, technikák, nem helyettesítik az orvosi diagnózist, gyógyszeres kezelést, ellátást, sem a pszichoterápiát. Nem vagyok orvos, pszichiáter vagy pszichológus. Nem gyógyítok, nem ígérek gyógyulást, de a legtöbb esetben megváltozik kliensem élete az általam használt technikák alkalmazásától.
© Copyright Hegyi Erika 2024 

Design & Sitebuild by Nikolett Gados

pencilmap-markersmartphone linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram