2021.06.24.

Családállítás - fogantatás állítás

A legtöbb tudat alatt tárolt sérülés, amely felnőtt korban sok problémát, elakadást okoz, a gyermekkorból származik.  

Azzal azonban nem árt tisztában lenni, hogy már az is traumákat okozhat bennünk, hogy milyen a szülőknek a gyermekváráshoz való hozzáállása a fogantatáskor, és az előtt.

Ezért érdemes minden, életünk során megélt negatív élmény rendbetétele előtt ezt megoldani.  Vagyis, az alapoknál kezdeni a tisztítást. Sokszor már ez az egy fogantatás állítás is elég ahhoz, hogy egy sor probléma tisztuljon bennünk. Előfordul az is, hogy egy újabb, soron következő megoldandó  téma vetődik fel ilyenkor, amivel a legközelebbi alkalommal foglalkozni kell. 

Rendszerint ilyenkor felállítjuk a szülőket és a lelket, amely készülődik hozzájuk leszületni. Tisztán látható, hogy tervezett, vagy nem várt terhesség volt, a szülők közül ki, hogy viszonyult a leendő gyermekáldáshoz. De az is előfordulhat, hogy a születendő lélek, valamelyik szülőt elutasítja. 

Ezt az állítást alkalmazom akkor is, ha a kliensem kívülállónak érzi magát a családtól, vagy valamelyik szülővel nincs elfogadó kapcsolata. 

Sajnos azt látom, hogy nagyon sok probléma gyökere innen ered. Viszont jó hír, hogy ha az állítás során helyre állítjuk a rendet, akkor a családon belül rendeződnek a szülők és gyermek közötti viszonyok. Javul a kapcsolat, megszűnik a kirekesztettség érzése. Az addig elutasító szülő elfogadóbb lesz a gyermekkel, és viszont. 

Ajánlom, hogyha szülő-gyermek problémát szeretnél helyre tenni, mindenképpen ezzel kezdjük, de bármilyen más eset megoldásának is ez lehet az alapja. 

Ez az első és legfontosabb lépés Ön-MAG-ad, a belső egyensúlyod felé.  Ha nem érzed magad szerethetőnek, elfogadhatónak, értékesnek, ha nem találod a helyed a világban, tegyük rendbe együtt egy csoportos állítás során! Várlak szeretettel!

Ha szeretnél értesülni a legújabb írásaimról, iratkozz fel hírlevélre a cikk alatt.

Szeretettel várlak Facebook oldalamon is, ahol még több érdekességet találsz. 

Hírlevél feliratkozás

Az általam alkalmazott módszerek, technikák, nem helyettesítik az orvosi diagnózist, gyógyszeres kezelést, ellátást, sem a pszichoterápiát. Nem vagyok orvos, pszichiáter vagy pszichológus. Nem gyógyítok, nem ígérek gyógyulást, de a legtöbb esetben megváltozik kliensem élete az általam használt technikák alkalmazásától.
© Copyright Hegyi Erika 2024 

Design & Sitebuild by Nikolett Gados

pencilmap-markersmartphone linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram