2022.03.15.

Családállítás egy pocaklakóval - avagy az élet értékessége

Egy érdekes esetet osztok meg, amiből kiderül, hogy mennyire csodálatos módszer a családállítás. Természetesen a közzétételre az engedélyt megkaptam.

A probléma

Történt, hogy felhívott az egyik páciensem, hogy a nőgyógyásza ultrahangon valamit fejlődési problémát látott a pocakjában fejlődő babánál, nagyon kicsi a haskörfogata. Minden egyéb mérete megfelelő, csak ez van elmaradva. Azt mondta, hogy 2-3 hét után újra megnézi és majd meglátják, hogy valós-e a probléma, ha igen, akkor további vizsgálatok szükségesek, de most nem tud mit kezdeni, várni kell. 

Azt is mondta az orvos, hogy az anyuka készüljön a császármetszésre, mert a baba a fenekén csücsül és nem valószínű, hogy az utolsó időszakban meg fog fordulni.

A megfelelő problémamegoldó módszer

Kérdezte tőlem a Kismama h tudunk-e valamit ezen dolgozni? Mondtam, hogy persze! Beszéljünk a babával. Mi ketten nagyon jól tudunk együtt dolgozni, mert ő is nagyon érzékeny az energiákra és folyamatosan jönnek az “infók” neki is. 

Eljött és neki álltunk egy mini (egyéni) családállításnak, ami azt jelenti, hogy csak mi ketten veszünk részt rajta. Ő képviselte a bábáját, én meg Őt. 

Beszélgetés a babával

Nagyon hamar kiderült, hogy a baba szomorú. Gondja volt a szülőkkel egy félreértés miatt. Szerencsére ezt nagyon gyorsan meg sikerült oldani. Innen már könnyű volt megbeszélni a babával, hogy az élete fontos és értékes. A legnagyobb dolog amit valaha kapni fog, az maga a létezése és ezért legyen hálás a szüleinek, mert ha ők nem vállalták volna, akkor ő most nem lenne. Elmondtam neki, mint az anya képviselője, hogy az apukával együtt nagyon boldogok vagyunk és attól a pillanattól kezdve szeretjük, hogy tudomást szereztünk arról, hogy megfogant.

Majd szerepet cseréltem és az apa képviselőjeként, megnyugtattam a pici lelket, hogy nagyon szeretem és már várom, hogy a megbeszélt időben találkozzunk. Mindig ott leszünk neki és mellette. De most a legfontosabb h befogadja a táplálékot amit az édesanyja ad neki és szépen fejlődjön és egészségesen jöjjön a világra. 

Azt csak úgy odavetettem neki, hogy örülnénk neki, ha megfordulna a pocakban, hogy természetes szüléssel jöjjön a világra. De, ha nem, az sem baj.

Érdekes volt, mert a baba végig nyugalomban volt a pocakban. Majd állítás végeztével olyan ficánkolásba kezdett, hogy teljesen elolvadtunk. 

Kismama megnyugodva ment haza, hogy ma is nagy és szuper munkát végeztünk. 

Amikor a módszerek kiegészítik, támogatják egymást

Aztán nekem bevillant az aznapi dátum és mivel megszállottja vagyok a módszereimnek, rögtön számolni kezdtem, hogy milyen energiájú nap van épp. 

Nem lepődtem meg. 29/11 és nap volt. Ami arról szól, hogy az élet a legnagyobb ajándék amit a szüleinktől kaptunk és ezért tisztelni kell őket, akármilyenek is. Ezzel az energiával mégjobban meg lett támogatva a családállítás témájának rendezése.  

Nincsenek véletlenek. 

A történetnek itt még nincs vége

Megkértem az anyukát, hogy az újabb orvosi vizsgálat után jelezze nekem, hogy mi a helyzet a babával.

Amikor megjött az üzenet, nem tudtam, hogy nevessek vagy sírjak. Az biztos, hogy a lányom megkérdezte, hogy mi ez a nagy mosolygás, Azt hitte, hogy valami lovaggal váltok szerelmes üzeneteket. Annyit mondtam nekik, hogy igen, boldog vagyok, mert hatékony voltam megint.

Azt az üzenetet kaptam, hogy a baba pocakkörfogata teljesen rendben van, minden mérete korának megfelelő és nem mellesleg megfordult azon a szűk helyen, ahol már alig fér el. A természetes születést szeretné megtapasztalni.

Fantasztikus érzés, hogy részese lehetek, segíthetek és hozzájárulhatok ahhoz, hogy az emberek élete jobbá váljon. Hálás vagyok a bizalmukért.

Ilyen és hasonló csodákat tudunk "varázsolni" családállítással. Nagyon sok probléma esetén tud megoldást nyújtani, rövid időn belül.

Ha van rendeznivalód és szeretnéd megoldani, szeretettel várlak egyéni vagy csoportos családállításon.

Szívesen olvasnád a legújabb írásaimat? Iratkozz fel hírlevélre a cikk alatt.

Szeretettel várlak Facebook oldalamon is, ahol még több érdekességet találsz.

.

Hírlevél feliratkozás

Az általam alkalmazott módszerek, technikák, nem helyettesítik az orvosi diagnózist, gyógyszeres kezelést, ellátást, sem a pszichoterápiát. Nem vagyok orvos, pszichiáter vagy pszichológus. Nem gyógyítok, nem ígérek gyógyulást, de a legtöbb esetben megváltozik kliensem élete az általam használt technikák alkalmazásától.
© Copyright Hegyi Erika 2024 

Design & Sitebuild by Nikolett Gados

pencilmap-markersmartphone linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram