2023.01.17.

2023-as év lehetőségei - előrejelzés

Az idén is elkészítettem egy rövid előrejelzést az életforgatókönyv segítségével arról, hogy milyen lehetőségeket tartogat az idei, 2023-as év.

De ehhez, előbb nézzük meg az előző éveket:

  • 2020-ban le kellett tenni az önbecsapó mechanizmusokat, bizonytalanságokat. Fel kellett ismerni, hogy kapcsolaton belül tudtunk-e együttműködni, észrevettük-e, hogy hol csapjuk be, hazudunk magunknak.
  • Ha ez megvolt, akkor 2021- ben a felismerést alkalmazva, javíthattunk kapcsolatunkon, de véget is vethettünk neki. Ebben az évben sajnos sokan el is hagyták földi életüket, főleg azok, akik nem ismerték fel az előző évben, hogy az életük mely területén álltatják, csapják be magukat. Vannak, akiknek ez áttolódott a következő évre és 2022-ben mentek el végleg.

  • Amennyiben 21-ben sikerült felszámolni az önbecsapó mechanizmusokat, akkor a 2022-es évben meg tudtuk élni a tökéletes boldogságot a kapcsolatunkban. Ha nem volt társunk megtalálhattuk azt, akivel idilli szerelmet élhetünk meg.
    Mindenképpen az együttműködés éve volt a tavalyi, a sok 2- es miatt. Nagy szerepet kapott a szerelem, szenvedély, szexualitás, az idill keresése, megteremtése és a család. Sokan érezhették magukat az eddigieknél még magányosabbnak, mellőzöttebbnek.
    Főleg azok, akik társ nélkül élnek, vagy éppen kirepültek a gyerekeik.
    Úgy érezhették, hogy elveszett az életüknek az a része, ami addig kitöltötte mindennapjaikat, értelmet adott. Nagy hiányérzet alakulhatott ki bennük.
    Folyamatos keresésben lehettek, hogy hogyan tegyék teljesebbé az életüket, hogy ne érezzék az elszigetelődést. Mindezek érdekében hajlamosak lehettek arra, hogy becsatlakozzanak valaki alá. Alárendeljék magukat másoknak azért, hogy ne érezzék magukat magányosnak, újra legyen feladat, esetleg tudjanak kiről gondoskodni. Így biztosítva azt, hogy ne érezzék életüket haszontalannak.

Ezen rövid előzmények után, nézzük az idei év előrejelzését:

2023- ban, ha tavaly megtaláltuk a párunkat, meg kell tanulni, hogyan maradjunk a kapcsolatban szabadok anélkül, hogy túlzásba vinnénk, vagy kapcsolat függőséget alakítanánk ki.
Nem korlátozzuk magunkat és a társunkat abban, hogy megéljük a személyes szabadságunkat a kapcsolatunkban. Tudni kell alkalmazni az eddig megtapasztaltak alapján a feltételnélküliséget. Elfogadom a másikat úgy, ahogy van. Le kell tenni az ítélkezést.


Az idei évet, megélhetjük úgy, hogy áldozatok leszünk, illetve annak érezzük magunkat, mert nem adjuk meg a kellő szabadságot magunknak és a párunknak sem, de az is lehet, hogy hagyjuk, hogy folyton megszabják nekünk, hogy mit tehetünk meg és mit nem. Úgy érezhetjük, hogy alá vagyunk rendelve társunknak, vagy függőségben vagyunk vele valamilyen szempontból és ezt elfogadjuk. Úgy gondoljuk, hogy nincs más választásunk.
Ebben az esetben nehéz év lesz az idei.

Mindig van választás, több nézőpont!


Megélhetjük a dolgok alacsonyabb minőségét, ami lehet, hogy könnyebb, mert nem kell változtatni és amiben vagyunk azt már ismerjük, viszont nincs benne fejlődés és egy jobb élet lehetősége. De választhatjuk az ismeretlent, a magasabb minőséget, ami félelmetes lehet, mert el kell hagyni a komfortzónánkat, amit megszoktunk, de csak is „kint" várnak az új lehetőségek, fejlődés, ami a földi életünk célja.

Ha magasabb szinten szeretnénk megélni a 2023-as évet, akkor választhatjuk azt is, hogy az anyagi jólétre öszpontosítunk, és ezen keresztül nyerjük el szabadságunkat.
Meg kell tanulni jól bánni a pénzzel, ami a mostani helyzetben nagyon nehéz, de mégis különösen fontos.
A szabadság elérése érdekében indíthatunk egy vállalkozást, de anyagi érdekből támogatott a munkahely váltás is.
Az első negyedévben még az előző év hatása érződik, de fokozatosan gyengül és veszi át a régi energiák helyét az új.


Tehát, van még egy kis időnk, hogy átgondoljuk és előkészítsük a nekünk megfelelő irányhoz szükséges dolgokat.
Érdemes mindehhez hozzávenni a személyes (szemeszterév) évünket, amely hozzáad a saját lehetőségeinkhez.

Aki volt nálam elemzésen, az tudja mi az éves feladata. Aki szeretné tudni, hogy a személyes éve mit tud hozzátenni az ideihez, várom szeretettel, ahol minden lehetőséget átbeszélünk. Akinek régebben csináltam és nem tudja már a saját szemeszterévét, annak egy rövid konzultációban tudok irányt mutatni.

Szívesen olvasnád a legújabb írásaimat? Iratkozz fel hírlevélre a cikk alatt.

Szeretettel várlak Facebook oldalamon is, ahol még több érdekességet találsz.

Hírlevél feliratkozás

Az általam alkalmazott módszerek, technikák, nem helyettesítik az orvosi diagnózist, gyógyszeres kezelést, ellátást, sem a pszichoterápiát. Nem vagyok orvos, pszichiáter vagy pszichológus. Nem gyógyítok, nem ígérek gyógyulást, de a legtöbb esetben megváltozik kliensem élete az általam használt technikák alkalmazásától.
© Copyright Hegyi Erika 2024 

Design & Sitebuild by Nikolett Gados

pencilmap-markersmartphone linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram