2022.01.23.

2022-es év lehetőségei

Mielőtt az életforgatókönyv alapján elemezném, az idei évet, nézzük meg a 2021-est.

23/5-ös év volt, amely azt jelentette, hogy tanulni kell a párkapcsolaton belüli együttműködést és ezt megfelelően működtetni úgy, hogy mindkét fél szabad tudjon maradni benne. 

Meg kell vizsgálni, hogy ez sikerült-e?  Meg tudtam-e adni a másiknak a szabadságát, vagy hol korlátoztam le? 

A szabadság megélése, egy rossz kapcsolat végét is jelentheti, illetve nagyon sokan fejezték be a földi életüket. 

Most nézzük röviden, mire lesz jó ez az év? 

Legyen egész évben karácsony! Ez az idei év jelmondata. 

Most még a 2021-es év hatása alatt vagyunk, az első negyedévre kihat. Még egy kis lehetőségünk van korrigálni, de egyre jobban gyengül az ereje és átveszi a helyét az új év energiája. 

2022  dinamikáját egyre többen érezhetik. Itt a nagy 4.-5.- járványhullám szinte összefonódva, összezárta a családokat a betegség, karantén, home office miatt. Ez felkészít minket az év feladatára.

2022, egy 24/6-os év , aminek központi témája a kapcsolatok, azon belül is a párkapcsolat és a család. 

Az év során a dátumokban szereplő sok 2-es mindig a kapcsolatokra, az együttműködésre hívja fel a figyelmet. Ilyen napokon ez kiemelten fontos téma. 

Az idén nagy jelentőséggel bír a szerelem, szexualitás, vágy megélése a párkapcsolaton belül, ezzel is megteremtve a családban megélt boldogságot, idillt, együttműködést, összetartást. 

Lehetőség lesz összetalálkozni azzal, akivel ezt meg tudjuk valósítani. Tehát, könnyen lelki társra találhatunk. Akkor is, ha nem vagyunk egyedülállók. Boldogtalan kapcsolatok mehetnek szét, ha a tavalyi évben ez nem történt meg. 

Ezenkívül jó, ha tudjuk a személyes ( szemeszter) évünket, melynek feladata hozzáadódik az idei év témájához. 

Az sem árt, ha ismerjük, hogy éppen melyik életszakaszban vagyunk, mert ez is segíti az utunkat.  

Akiknek csináltam már életforgatókönyv elemzést, nézzék át. 

Összefoglalva:

A 2022-es év a kapcsolatok és a család éve lesz, hogy mennyire tudunk együttműködni és felelősséget vállalni benne, valamint működik-e a szerelem, szenvedély a kapcsolatban. 

Képzeld el, a karácsonyi idillt, amikor minden tökéletes, mindenki szereti a másikat, figyelnek egymásra, mindenki boldog, a szülők szerelmesek egymásba, a gyerekek csillogó szemmel játszanak a karácsonyfa körül, csillog-villog minden. 

Na, valami hasonlóra kell törekedni a 2022-es évben. 

Ha szeretnél értesülni a legújabb írásaimról, iratkozz fel hírlevélre a cikk alatt.

Szeretettel várlak Facebook oldalamon is, ahol még több érdekességet találsz. 

Hírlevél feliratkozás

Az általam alkalmazott módszerek, technikák, nem helyettesítik az orvosi diagnózist, gyógyszeres kezelést, ellátást, sem a pszichoterápiát. Nem vagyok orvos, pszichiáter vagy pszichológus. Nem gyógyítok, nem ígérek gyógyulást, de a legtöbb esetben megváltozik kliensem élete az általam használt technikák alkalmazásától.
© Copyright Hegyi Erika 2024 

Design & Sitebuild by Nikolett Gados

pencilmap-markersmartphone linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram